Intranet

Vejledning til nyansatte

Her beskrives en kort gennemgang af G7’s IT brug, samt en oversigt over services der kræver et log-in.

Du kan med fordel gøre startsiden på din browser til G7’s hjemmeside, da den også agerer som vores intranet side, så nyheder og andre informationer vil blive vist der. Du kan ydermere bruge vores quick-link system på hjemmesiden, til at finde diverse web-baserede tjenester, skulle det være relevant.

ServiceNow

Meget af vores arbejde kommer til at foregå på ServiceNow, som er vores sky-baseret software platform til service management og generel support. Telefonsupport, on-sitere, dispatchere og nærmest alle andre arbejdsområder kommer til at bruge denne portal til at dokumentere ens arbejde, løse sager, kontakte brugere, se statistikker m.m.

Udover førnævnte har ServiceNow også en kæmpe knowledge base, hvor vi smider løsninger ind på problemer der kræver dokumentation.

Enheder

Du vil som medarbejder hos G7 få tildelt en arbejdsbærbar og telefon, men du kan også bruge din personlige enheder, hvis dette foretrækkes.

Vælger du at bruge dine personlige enheder, skal de forbi IT-teknikerne først, så de kan få relevant software på, samt sættes op til vores internet. Derefter er dit statiske brugernavn samt kode, de informationer du taster ind for at tilgå nettet.

Du vil få yderligere hjælp til opsætning af vores printere hvis dette er nødvændigt.

Vagt

Du vil blive lært op på telefonen, med henblik på at sætte dig ind i vores systemer, samt hvordan vi kommunikerer med vores brugere.

Ud over telefonen, vil du også blive kastet ud i on-site arbejde, altså ansigt-til-ansigt til opgaver der kræver fysisk tilstedeværelse.

Andre opgaver kan være dispatch, hvor de aktive sager i vores ServiceNow vindue bliver kategoriseret og lagt til det rigtige team, eller løst med det samme hvis det er overskueligt.

Kontoer

Du vil have to kontoer hos G7. Den ene er din standard bruger, hvortil en arbejdsemail tilknyttes. Den anden er en administrativ konto der giver dig rettigheder til at lave systemændringer på vores lokale maskiner, samt koble op til fjernsites såsom vores print server m.m.

Vi bruger Outlook som vores mail program, da vi har en aftale med Microsoft til brug af deres Office pakke.